Fenntartható növekedés, zöld energia, környezetvédelem, megújuló, tiszta technológiák az energia ellátásban. Ezek napjaink legfontosabb kérdései, mind fogyasztói, mind befektetői szemüveggel nézve. Mi most egy olyan társaságot ajánlunk a figyelmetekbe, amely vezető mind a technológia, mind a kutatás-fejlesztés területén ebben a témakörben.

Az E-STREAM ENERGY már 15 éves múltra tekint vissza. A 2004-ben alapított társaság először ipari szoftverek és hardverek beszerzésével foglalkozott, majd egy tulajdonosi átrendeződés után az elmúlt években már a megújuló energiák területén tevékenykedik és beszállt a nagy teljesítményű energiatárolók fejlesztésébe is.

A kutatás-fejlesztési részleg jelenleg Mönchengladbachban és Kasselban tevékenykedik, ahol a különböző tesztelési és gyártási folyamatok is zajlanak.

És miért látnak a társaság tulajdonosai, vezetői óriási növekedési potenciált a lítium-ion akkumulátorok piacában? A világ minden táján egyre magasabb a megújuló energia aránya a teljes energia rendszerben. A szél-és napenergia azonban kiszámíthatatlan, az időjárási körülményektől függ a megtermelhető energia mennyisége. További kihívást jelent a már megtermelt, de fel nem használt energia tárolása is. Ezekre a kérdésekre ad világszínvonalú választ az E-STREAM energiatároló rendszere.

Öt év múlva 70 millió tisztán elektromos autó fut majd az utakon, amelyek 40 százaléka nyilvános töltőállomásokat fog használni. Csak Németországban 120 ezer otthoni energiatároló rendszer működik már most és ez a piac évente mintegy 30 százalékkal nő! Az energiatároló rendszerek segítségével lehet egyensúlyt teremteni az energia előállítása és felhasználása között. A nappal egy napelemes rendszerrel megtermelt áramot egy E-STREAM energiatárolóban megőrizve éjszaka is felhasználható a megtermelt energia, nem kell a villamos távvezeték rendszerbe visszatáplálni. Egész települések, pár év múlva egész városok ellátása lesz megoldható tiszta, elektromos energia-rendszerek felhasználásával! A lítium-ion akkumulátorok már 30 éve terjednek világszerte és az ilyen termékek nélkül az életünk már elképzelhetetlen lenne. A fejlődés ezen a területen is óriási és az E-STREAM ENERGY jelenleg az összes ismert technológiánál nagyobb teljesítményt, jobb hatásfokot és gyorsabb töltési időt tud elérni.

És mi ez a fejlesztés, amivel a világ élvonalába került ez a cég? Azt majd a következő blogban osztom meg veletek! Érdemes lesz azt is elolvasni!

 

 

Miért kér egyre több ügyfelünk díjmentes visszahívást tőlünk? 

Mert:

- személyre szabott befektetési tanácsokat nyújtunk
- javaslatokat teszünk már meglevő befektetések kezelésére
- egyedi befektetési ajánlatokat készítünk
- ingyenes, továbbá kötelezettségmentes